Kansen creëren door samenwerking

Waarom Autobedrijf Johan Meure

voorraad

Autobedrijf Johan Meure beschikt over een uitgebreid netwerk van garage- en dealerbedrijven. Hierdoor is het occasion-aanbod altijd actueel, gevarieerd en scherp geprijsd.

Bovendien weet u precies waar u aan toe bent bij ons. Transparantie staat bij Autobedrijf Johan Meure namelijk centraal. Bij iedere auto wordt grondig onderzoek gedaan naar de historie.

Consignatieservice

cardropz

Onze voorraad is uw voorraad!

Autobedrijf Johan Meure maakt het voor u mogelijk om auto’s kosteloos op te halen als u hier een geïnteresseerde klant voor heeft. Indien de auto onverhoopt niet bevalt, brengt u hem gewoon weer terug.

U loopt op deze manier geen enkel risico, u betaalt geen rentekosten en u heeft ook geen eigen geld nodig. Een win-winsituatie in optima forma.

Inspectierapporten

cardropz

Nooit meer discussies over de airco, de tweede sleutel of de geur in de auto. Bij Autobedrijf Johan Meure is het geen droom, maar werkelijkheid.

Dankzij de uitgebreide en zeer gedetailleerde inspectierapporten weet u precies hoe de auto eruit ziet en wat de kenmerken zijn. Foto’s van eventuele schade, bevindingen tijdens de proefrit en de technische staat van de auto; alles staat in het inspectierapport.

Jeroen Tinge

Inspecteur

Elke auto vind ik weer een uitdaging! Ik weet hoe precies onze klanten en wij zelf zijn en wil daarom een zo goed mogelijk beeld van elke auto geven. ik laat liever iets te veel zien dan te weinig..

Anton van Batenburg

Inspecteur

Ook met slecht weer doen we maximaal ons best, wel een uitdaging maar zeker niet onhaalbaar, regen of sneeuw niets is ons te gek om een goed rapport te maken, mede dankzij onze tools!

Auto-Alarm

collegamail

Bent u op zoek naar één of meerdere specifieke auto’s?

Johan Meure B2B informeert u direct zodra een auto, die aan uw selectiecriteria voldoet, binnen is in onze voorraad. De alarmeringen worden per email en/of pushbericht aan u verzonden.

Het instellen van AUTO-ALARM is super eenvoudig.

Johan Meure B2B-APP

Ook als u niet achter een computer zit, kunt u gemakkelijk en snel zaken doen met Autobedrijf Johan Meure. Via onze APP. Bent u bijvoorbeeld op reis of even niet op de zaak, met uw smartphone kunt u toch in een handomdraai bij onze voorraad.

Enkele van onze partners