voorraad

Auto-Alarm

Bent u op zoek naar één of meerdere specifieke auto’s?

AUTO-ALARM informeert u direct zodra een auto, die aan uw selectiecriteria voldoet, geadverteerd is in onze voorraad. De alarmeringen worden per email en/of pushbericht aan u verzonden.

Het instellen van AUTO-ALARM is uiterst eenvoudig. Stel in de zoekmachine van VOORRAAD uw selectiecriteria samen en leg met een druk op knop uw AUTO-ALARM vast. De APP kent een vergelijkbare eenvoudige manier om uw AUTO-ALARM in te stellen. 

U kunt tot maar liefst 50 AUTO-ALARM's instellen. Het instellen en ontvangst van AUTO-ALARM is voor alle abonnees en geregistreerd gebruikers volledig kosteloos.

Aanmelden

Vraag en antwoord

Bent u op zoek naar één of meerdere specifieke auto’s?

AUTO-ALARM informeert u direct zodra een auto, die aan uw selectiecriteria voldoet, geadverteerd is in onze voorraad. De alarmeringen worden per email en/of pushbericht aan u verzonden. Het instellen van AUTO-ALARM is uiterst eenvoudig. Stel in de zoekmachine van VOORRAAD uw selectiecriteria samen en leg met een druk op knop uw AUTO-ALARM vast. De APP kent een vergelijkbare eenvoudige manier om uw AUTO-ALARM in te stellen. U kunt tot maar liefst 50 AUTO-ALARM's instellen. Het instellen en ontvangst van AUTO-ALARM is voor alle abonnees en geregistreerd gebruikers volledig kosteloos.

Enkele van onze partners